Buro voor Projectorganisatie
T  +31 (0)13 5812914
F  +31 (0)13 5812915

Projectmanagement.

 

Projecten managen is een vak apart. Vaak zijn deze projecten echter wel de basis waar de organisatie van leeft. Of zijn het tijdelijk extra activiteiten die van belang zijn. Regelmatig komt het in de praktijk aan op ad hoc en tijdrovend werk. Details worden snel over het hoofd gezien. En juist die details zijn doorslaggevend voor het succes van het project.

 

Vaak moet er in een korte tijd veel gerealiseerd worden en zijn er onvoorziene situaties. Gevolg: er ontstaat extra druk, waar waarschijnlijk toch al overbelasting is. Natuurlijk ben je je hiervan bewust, maar de oplossing lligt niet altijd voor de hand…. 

 

Oplossing: freelance capaciteit

 

Totaal IJzer is op freelance basis en op interim basis inzetbaar. Voor projecten op het gebied van business events, trainingen en incentives.

 

Daarnaast richt Totaal IJzer zich op het verzorgen van trainingen op het gebied praktische projectorganisatie en time,- en projectmanagement. Met name  voor organisaties die behoefte hebben aan effectieve begeleiding op het gebied van hun projectorganisatie. 

 

 

 

 

Nieuws


Nieuwe website

Met trots presenteer ik de nieuwe website van Totaal IJzer. Alle informatie over de activiteiten en projecten en wat Totaal IJzer kan betekenen tref j... Lees meer