Training

 

Totaal IJzer heeft op basis van ervaring een training samengesteld. Deze training heeft onder andere als uitgangspunten:

- praktische projectmanagement;

- workflow en time management;

- zelfmanagement; de wil en overtuiging om op een andere manier te gaan werken.

 

 

Programma training: Praktische projectorganisatie 

Je weet ondertussen hoe je (theoretisch) perfect een training, incentive of event moet aanpakken en neerzetten. Je bent een detaillist, perfectionist en wil (en kan vaak) heel veel tegelijkertijd doen. Toch loop je bij ieder project tegen onoverzichtelijke situaties aan. Hoe houd je nu het overzicht, hoe weet je dat er niets tussen de wal en het schip valt, hoe zie je snel terug wat er eigenlijk met wie is afgesproken en vooral hoe voorkom je dat je ’s nachts wakker schiet en denkt...heb ik dit wel of niet gedaan?

 

Deze training heeft tot doel om een aantal praktische tips en handvatten te bieden voor de praktijk. Voor de vaak basale, kleine zaken die tijd kosten, niet direct resultaat opleveren, maar uiteindelijk wel zorgen voor efficiency en effectiviteit. Denk hierbij aan het maken van je workflow, je administratie en het vastleggen van je afspraken.

 

 

De training die specifiek is ontwikkeld voor de evenementenbranche, is in samenwerking met Effectivents tot stand gekomen. Inschrijving voor de 'open training' is mogelijk via Effectivents.

 

 

Andere trainingen:

- Verzorgen en ontwikkelen training effectief werken;

- Verzorgen en ontwikkelen van praktische project organisatie voor de event en

  trainingsbranche;

- Coaching on the job projectteam trainingsbureau;

- Coaching on the job - telefonisische incasso;

- Personal coaching praktische projectorganisatie;

- Ontwikkeling training credit management.